Imagini şocante cu Mititelu ridicat de acasă și dus la pușcărie

 În fața casei patronului FCU Craiova, Adrian Mititelu, din Craiova au avut loc scene şocante. Omul de fotbal a fost ridicat de polițiști, pentru a fi transportat la penitenciarul unde își va petrece următorii trei ani, în strigătele soţiei acestuia care plângea și striga că e nevinovat.

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în procesul în care DNA l-a acuzat de evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea la FCSB. La aproximativ o oră după exprimarea sentinței de către instanță, Mititelu a fost reținut de poliție pentru a fi dus la penitenciar. În momentul în care oficialul lui FC U Craiova era însoțit, în cătușe, de către oamenii legii, o voce de femeie, cel mai probabil soția sa, a început să strige: „De ce l-a luat? E nevinovat!”, a informat Pro Sport.

După ce i-au lăsat pe jurnaliști să filmeze momentul în care Adrian Mititelu a fost ridicat din casa sa din Craiova, apropiații afaceristului i-au agresat ca să nu mai filmeze, iar o parte dintre jurnaliști chiar au fost loviți. Alături de Adrian Mititelu au ieșit din casă și fiul acestuia, Adrian Mititelu Jr., dar și Ileana, soția afaceristului din Craiova.

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Mihai Costea! Patronul celor de la FC U Craiova este acuzat de evaziune fiscală și înșelăciune, după transferul lui Costea la FCSB, în 2011. Vestea este devastatoare pentru FC U Craiova, aflată pe primul loc în Liga 2, chiar și după remiza surprinzătoare cu Aerostar Bacău, scor 0-0. Oltenii și-au propus promovarea în Liga 1, după un început de sezon neașteptat de bun.

Galerie foto




Vizualizări: 2,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: