Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnate pentru un prejudiciu de aproape 50.000 de euro

Verdict al magistraţilor gorjeni într-un dosar ce vizează prejudicierea sucursalei judeţene a BCR cu aproape 50.000 de euro printr-un credit acordat cu acte false în urmă cu câţiva ani. O funcţionară de la unitatea bancară a primit o pedeapsă cu suspendare, după gratii urmând să ajungă, dacă verdictul rămâne definitiv, reprezentanta unei farmacii aflată acum în faliment. Teodora Surdoiu a fost acuzată de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune, fiind condamnată la 1 şi, respectiv, 3 ani de închisoare, pedeapsa fiind contopită în cea de trei ani. Decizia judecătorilor este executorie, executarea fiind însă amânată pentru o perioadă de cinci ani, în care aceasta va fi sub supraveghere.

Magistraţii au hotărât şi ca cealaltă inculpată din dosar, Carla Nicoleta Buciu să fie şi ea condamnată la o jumătate de an de detenţie, dar fără să intre după gratii, aceasta având la dispoziţie doi ani şi jumătate termen de încercare pentru a nu recidiva. Cel mai important însă, judecătorii au anulat actele false în baza cărora s-a acordat creditul fals. „Obligă inculpatele, în solidar, la plata către partea civilă BCR SA, a sumei de 47.476,23 euro. Obligă inculpatele la câte 700 de lei cheltuieli judiciare statului”, se arată în decizia magistraţilor.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: