Condescu, acuzat de pedelişti că-l susţine pe Bălăşoiu

Liderul minerilor, Marin Condescu, este acuzat de faptul că nu se implică în demersurile pentru înfiinţarea Complexului Oltenia, la Gorj. Acesta este bănuit că e pe mână cu Constantin Bălăşoiu, directorul Complexului Energetic Craiova şi responsabilul cu înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia, motiv pentru care a intervenit să fie numit coordonatorul proiectului de înfiinţare a noii entităţi energetice. Acuzaţiile vin din partea avocatului democrat-liberal, Gheorghe Pecingină.

PDL Gorj continuă atacurile la adresa coordonatorului Complexului Energetic Oltenia, Constantin Bălăşoiu. Avocatul portocaliu, Gheorghe Pecingină, reprezentant al asociaţiei Eurojob,  s-a dovedit a fi unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai modului de coordonare al lui Bălăşoiu. Acesta a găsit şi un vinovat: Marin Condescu.

Reprezentanţii Fundaţiei Eurojob spun că liderul de la CE Craiova nu e persoana potrivită pentru înfiinţarea CE Oltenia, având în vedere că mai are un eşec în spate, cel al Electrei. „Dacă vrei să conduci un complex de o asemenea talie trebuie să ai rezultate ori Complexul Craiova ştie toată lumea că nu funcţionează bine. Bălăşoiu se pare că ia de unul singur deciziile, el nu consultă pe nimeni şi de aceea consider că nu e persoana potrivită, chiar dacă se crede el buricul mineritului. Deja are un eşec şi nu ni-l cam permitem pe al doilea”, a declarat Gheorghe Pecingină, reprezentant Eurojob.

Mai mult decât atât, Pecingină este mai mult decât convins că Bălăşoiu se bucură de susţinerea unui om cu mare influenţă în Gorj, nominalizându-l aici pe Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie. „Nu înţeleg de ce Marin Condescu nu se implică mai mult în treaba asta cu sediul noului complex. Ar trebui să fie mai implicat, are multă putere. Refuz să cred că politicienii din Gorj sunt atât de naivi încât să accepte ca sediul să fie la Craiova. Cred eu că Bălăşoiu se bucură de susţinerea lui Condescu”, a adăugat Pecingină.  

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: