Condescu, negociator pentru maşinile fotbaliştilor

Mulţi dintre jucătorii echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu vor putea fi văzuţi în perioada următoare circulând prin oraş şi nu numai în autoturisme de ultimă oră, model Audi, majoritatea, pentru care preţul de achiziţie a fost negociat direct de către preşedintele clubului, Marin Condescu.

Acesta a purtat negocierile direct la firma importatoare pentru a se asigura că jucatorii echipei pe care o conduce nu mai cumpără „din târg” orice maşină la care ulterior descoperă diferite defecţiuni. Maşinile aduse la Târgu Jiu au fost contractate la preţuri care sunt de invidiat, reducerile obţinute de Condescu recomandându-l pentru postul de negociator care l-a consacrat şi la sindicatele miniere. „Preţul iniţial era de 38.000 de euro. Pentru că am luat zece bucăţi am negociat în aşa fel încât am obţinut un preţ de 28.000 de euro. Eu cred că este un preţ bun şi, în plus, băieţii ştiu că merg cu o maşină nouă, care nu are probleme”, spune bossul de la Pandurii.

Primul care a intrat în posesia unui astfel de autoturism a fost ieri Marian Pleaşcă, fotbalistul dând câteva ture prin incinta complexului sportiv pentru a se obişnui cu comenzile. Anterior, înainte de a-i înmâna cheile, chiar şi Marin Condescu a testat bijuteria pe patru roţi, maşina având computer de bord şi tot felul de „fineţuri” pe care proprietarul le va descoperi de abia în timp. Pleaşcă a primit maşina chiar înaintea meciului de azi din Cupa României, Condescu spunându-i atunci când i-a înmânat cheile că nu are nici un motiv să nu facă un joc bun pentru ca echipa să se califice în faza superioară a competiţiei.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: