Condescu are încredere în Eugen Neagoe

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Eugen Neagoe,  a fost lăudat de preşedintele de la Pandurii, acolo unde a antrenat cea mai mare parte a carierei sale de până acum, respectiv două sezoane. Neagoe a semnat un contract cu Universitatea Craiova, Marin Condescu fiind de părere că aceasta este o soluţie foarte bună pentru banca oltenilor.

Preşedintele gorjenilor a avut cuvinte de laudă la adresa lui Eugen Neagoe şi după ce a plecat de la Pandurii şi are aceeaşi părere bună şi acum. Marin Condescu a precizat că l-a felicitat pe fostul antrenor al echipei sale pentru numire, fiind convins că va avea rezultate bune la Craiova: „L-am sunat să-i urez succes şi cred că va face treabă bună la Craiova. Mi-a confirmat că s-a înţeles cu Universitatea azi-noapte şi mi-a spus că este încrezător în reuşita sa”.

În ceea ce priveşte eşecurile lui Neagoe cu Pandurii, acesta despărţindu-se de două ori de echipa din Târgu Jiu, Condescu spune că s-au datorat faptului că s-a purtat prea frumos cu jucătorii: „Lui Eugen îi lipsea răutate, era prea bun şi jucătorii profitau. Nu impunea de multe ori acea diferenţă necesară între el şi jucători. Cred însă că acum a învăţat din acele greşeli, a căpătat mai multă experienţă şi va fi un antrenor care va avea un cuvânt de spus în acest campionat”.

Eugen Neagoe a antrenat din anul 2006 pe Pandurii Târgu Jiu şi a rămas la Târgu Jiu până în toamna lui 2008. A fost demis după etapa a 18-a a sezonului 2007-2008,  după remiza 2-2 cu U Cluj. În retur a revenit după patru etape antrenând până la finalul sezonului, fiind pe banca pandurilor încă opt etape în 2008-2009. De fiecare dată când a părăsit Pandurii a lăsat echipa pe locuri retrogradabile dar în returul 2007-2008 a avut o serie de şase victorii consecutive.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: