Condescu crede că Pandurii face egal cu Fiorentina

Preşedintele Clubului Sportiv Pandurii, Marin Condescu, crede că Pandurii va da un gol în meciul cu Fiorentina. „Din punctul meu de vedere, noi cu Fiorentina vom obţine cel puţin egal“, spune Condescu. Acesta a anunţat că la meciul din Florenţa vor veni şi nouă din componenţii Craiovei Maxima.

Condescu este sigur că fostele glorii de la Craiova Maxima vor aduce noroc pandurilor, în meciul de la Florenţa. „Vreau să vă spun că 9 din componenţii Universităţii Craiova care au jucat cu Fiorentina 1-0 şi 3-1 au răspuns pozitiv şi merg cu noi la Florenţa. Vă spun câţiva, mi-e frică să nu uit vreunul, Cămătaru, Cârţu, Ţicleanu, Ungureanu, Negrilă, dacă-l învoim de la lucru. E frumos, nu? Înseamnă că şi noi vom face o figură frumoasă la Fiorentina”.  

Condescu a menţionat că miercuri va fi organizat un spectacol în centrul oraşului, când se va da cupa primită de vicecampioana României. „Miercuri vom organiza în centru un spectacol în care vom da Cupa pe care am primit-o pentru locul 2. Va fi un spectacol frumos, cu nişte oameni adevăraţi“, a mai spus Condescu.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: