Vor prima victorie acasă

Energia Târgu Jiu speră să-şi revină repede după eşecul de la Cluj. Trupa lui Nini joacă primul meci pe teren propriu din sezonul regulat duminică de la ora 17:30 cu CSU Sibiu.

După două victorii, una în Cupă cu Mediaş şi una în prima etapă a sezonului regulat la Chiajna, Energia a capotat la Cluj (85-99).

Trebuie să bată CSU Sibiu

Energia nu a jucat grozav la U Mobitelco Cluj. Trei din cele patru sferturi au fost echilibrate însă gorjenii au capotat în sfertul 2 pe care l-au pierdut cu 16-30. Diferenţa s-a menţinut şi până la final iar Energia a pierdut în Ardeal cu 85-99. Darby şi compania au ocazia să-şi revină rapid. Duminică joacă primul meci pe teren propriu din sezonul regulat. Adversari le vor fi cei de la CSU Sibiu, echipă ce a pierdut în etapa intermediară cu 74 la 91 pe teren propriu cu Oradea. Sibiul, ca şi Energia, are 3 puncte după 2 etape şi vrea să-şi revină în meciul de la Tg-Jiu. Sibienii mizează pe Ceskovic şi Bojovic, doi sârbi în mare formă, ultimul autor a 25 de puncte în partida cu Oradea. Energia mizează în schimb pe Darby, Djapa, Troupe sau Karpeles, jucători ce au demonstrat în acest start de sezon că se înţeleg bine împreună. Meciul cu Sibiu se joacă duminică de la 17:30 şi e în direct şi pe Digisport 1.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: