Condescu explică azi „Planul social” al FNME

Liderul sindical Marin Condescu va susţine azi o conferinţă de presă pentru a explica în ce constă „Planul social” pe care îl doreşte Federaţia Naţională Mine Energie pentru membrii săi.

Masa rotundă, aşa cum a fost denumită întâlnirea respectivă, este programată să aibă loc la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, societate care va fi grav afectată de reducerile de personal pe care sindicatele le preconizează pentru anul viitor. Aici ar urma să participe azi inclusiv jurnalişti din presa centrală, Condescu dorind să le vorbească acestora şi despre proiectul strategiei energetice pe care România trebuie să o aibă pentru perioada 2011 – 2030. Strategia energetică este un document solicitat la fel de mult de sindicatele acestuia ca şi înfiinţarea Electra, de ani de zile Condescu vorbind despre cele două subiecte fără ca politicienii cu care a discutat aceste lucruri şi pe care i-a şi susţinut să le fi şi materializat.

Marin Condescu va vorbi în faţa jurnaliştilor despre problemele din mineri şi energie după ce, de dimineaţă va avea o întâlnire cu colegii săi din conducerile USMO şi FNME. Biroul Executiv lărgit al celor două organizaţii, organism care este cam acelaşi şi la FNME şi la USMO, a fost convocat în biroul lui Condescu, liderul sindical urmând să se consulte aici cu colegii săi despre ultimele negocieri purtate cu decidenţii de la Bucureşti. FNME a anunţat o grevă generală pentru data de 10 ianuarie 2011, acţiunea de protest fiind motivată de neînfiinţarea Electra, în lipsa companiei sindicaliştii temându-se în minerit şi energie vor avea loc mii de disponibilizări.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: