Încă doi cititori fideli premiaţi de Pandurul

Ziarul Pandurul a premiat încă doi cititori fideli. Pentru Dumitru Codiţă din satul Brădiceni, localitatea Peştişani şi pentru Gheorghe Şorop din satul Trocani, comuna Dăneşti masa de Crăciun va fi una bogată. La prima extragere au mai câştigat Vasile Calistrate din Plopşoru şi Ilarion Tabacu din Peştişani. 

Cei doi s-au abonat la Pandurul, au participat la concursul „Masa de Crăciun costă doar 25 de lei” şi au câştigat câte un coş plin cu alimente, băuturi răcoritoare şi fructe în valoare de 250 lei. Primul care şi-a ridicat premiul a fost Dumitru Codiţă, care a declarat că şi-a făcut abonament imediat ce a auzit de acest concurs. „Citesc foarte des acest ziar, mi-a plăcut foarte mult ideea acestui concurs şi m-am abonat imediat. Am participat la concurs şi am primit foarte multe produse care sunt binevenite în pragul sărbătorilor de iarnă. O să mă abonez în continuare”, spune Dumitru Codiţă. La redacţia ziarului Pandurul s-a prezentat pentru a-şi ridica premiul şi Gheorghe Şorop din Dăneşti. „Îmi place ziarul Pandurul pentru că are în el de toate, politică, întâmplări, bancuri, sport. Eu sunt mulţumit de alimentele pe care le-am primit şi o să mă abonez în permanenţă pentru că acesta este ziarul meu. Cititorii sunt încurajaţi prin acest concurs să se aboneze. Îmi place că în el nu sunt articole kilometrice, ci sunt foarte multe ştiri cu multă informaţie”, menţionează Gheorghe Şorop.

Mai sunt trei extrageri

Extragerile la concursul „Masa de Crăciun costă doar 25 de lei” nu se termină însă aici. Următoarele sunt programate în zilele de 17, 23 şi 30 decembrie. Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a intra în competiţie este să vă abonaţi pe trei luni la ziarul Pandurul şi să trimiteţi numărul chitanţei, adresa şi numele prin email, la adresa [email protected], prin poştă la adresa str. Unirii, nr. 36 sau prin SMS la 1276 (primul cuvânt al mesajului trebuie să fie GTV) sau direct la redacţia ziarului.

Galerie foto


Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: