Condescu explică de ce nu a fost sindicalist în ultimul an

Liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME), Marin Condescu, recunoaşte faptul că a neglijat activitatea sindicală, în favoarea celei sportive.

Liderul a atacat actuala conducere a CE Oltenia, care nu respectă prevederile CCM-ului în sensul de a dialoga cu sindicatele şi de a permite accesul la şedinţele de Directorat şi Consiliu de Supraveghere. „Întotdeauna am fost deschişi dialogului, nu s-a vrut niciodată. Toate hotărârile luate de CE Oltenia au fost luate la secret, nefiind invitaţi niciodată. Încercăm să găsim cea mai bună soluţie pentru 2014 ca oamenii să nu mai aibă de suferit şi să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în 2013“, a spus Marin Condescu. 

Condescu alege sindicatele?

În primul an de existenţă a CE Oltenia, Condescu a abandonat problemele sindicale, inclusiv negocierea CCM-ului. Ieri a avut loc şedinţa Colegiului Director al federaţiei unde s-a discutat şi despre implicarea sa în fotbal în 2014. Condescu admite că s-a gândit mai mult la fotbal decât la sindicat. „Vom negocia care este punctul de vedere cu privire la activitatea sportivă. Este clar că şi aici  trebuie să ne clarificăm clar poziţia. Ce vom face în 2014? Eu trebuie să recunosc faptul că foarte mulţi sindicalişti şi preşedinţi de sindicat au avut dreptate când au spus că în acest an m-am axat mai mult pe problemele clubului. Dar era pentru prima dată când participam în fazele de la Europa League şi eram vicecampioni. Recunosc că nu a fost cea mai bună soluţie. Am reuşit să ajungem în Europa, să fim vicecampioni, dar cea mai importantă activitate este cea economică“, a declarat Marin Condescu la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: