Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condescu: „Mândrean va merge în Antalya”

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a anunţat aseară  că fundaşul Sergiu Mândrean va rămâne la echipă după ce fusese solicitat de CSM Vâlcea pentru un împrumut. „Pe Mândrean îl vor cei de la Vâlcea şi eram dispuşi să-l împrumutăm acolo dar el va merge acum cu echipa în Antalya şi în cel de-al doilea stagiu. Nu s-a reuşit perfectarea transferului fundaşului bosniac, Matijas Pejic, cu care eram în tratative şi care făcuse pregătirea cu noi.” Preşedintele clubului gorjean a explicat că antrenorul Sorin Cârţu a avut unele nemulţumiri legare de fundaşul Mândrean care a acuzat unele probleme medicale şi nu s-a antrenat o perioadă lipsind de la şase şedinţe de pregătire: „Am primit raportul de la antrenor şi cred că a fost foarte bine făcut. Ştiu fiecare jucător cât s-a antrenat şi cât a stat şi de ce a stat. Orac e liber să plece acum unde vrea pentru că el nu s-a antrenat în Antalya nici un minut după prima zi de pregătire şi a fost trecut ca absent la antrenamente. Despre Mândrean antrenorul crede că încă se protejează după ce a avut o accidentare şi de aceea Sorin Cârţu a spus că nu va conta pe el în retur. Dar asta numai în cazul în care am fi transferat alt jucător”.

Pejic nu mai vine la Pandurii

Preşedintele pandurilor a explicat ieri că nu s-a putut ajunge la o înţelegere pentru transferul bosniacului Matijas Pejic în timp util, perioada de transferuri exopirând deja: „Cu Pejic nu am ajuns la o înţelegere în timp util Cum s-a terminat deja perioada de transferuri internaţionale, nu-l mai putem lua. A picat de asemenea şi transferul sârbului Martinovic şi nici el nu mai poate veni acum la Pandurii. Din afară nu se mai pot aduce acum decât jucători liberi de cotract. Dar e periculos să-i iei şi aşa pentru că după aceea îţi vine să plăteşti cine ştie ce indemnizaţie de formare. Abia de am rezolvat problemele în acest sens pentru Vidakovic şi Vranjkovic. Noi am avut noroc că clubul lor s-a desfiinţat şi am scăpat mai ieftin.”

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: