Condescu: „Nu trebuie să mai facem poze cu clasamentele”

Conducerea clubului Pandurii anunţa ca obiectiv pentru actualul sezon ocuparea unui loc mai sus de poziţia a zecea. După ce au fost pe locul I după două etape şi au revenit prin etapa a şasea, acum ocupând locul trei în clasamentul ligii I, oficialii de la Pandurii se gândesc deja la un obiectiv mai îndrăzneţ. Deşi spunea la momentul respectiv că locul I ocupat de Pandurii e de conjunctură, preşdintele gorjenilor s-a obişnuit cu aerul tare al podiumului Ligii I şi vrea ca echipa să se claseze cât mai sus în acest sezon.

Marin Condescu crede că echipa sa are forţa necesară pentru a obţine rezultate bune în faţa formaţiilor considerate de top. „Şi cu CFR şi cu Steaua noi am făcut de regulă rezultate bune. Jocul de fotbal e un joc şi e clar că se tem toţi de noi. Suntem o echipă care a strâns ceva puncte şi trebuie să avem un alt comportament la jocurile cu echipe mari. Şi am încredere în jucători că pot face meciuri bune, cum au făcut cu CFR pot face acum şi cu Steaua”, a spus Condescu.

Condescu: Pandurii nu mai luptă pentru retrogradare

Pandurii au un program dificil pentru următoarea perioadă şi vor întâlni în decurs de două săptămâni pe Steaua şi Dinamo. „Vom juca cu echipe bune de acum dar echipa noastră trebuie să îşi arate valoarea. Pandurii nu mai este echipa de acum 4-5 ani când se lupta să evite retrogradarea”, este de părere Condescu care recunoaşte că în campionat nu se mai vorbeşte de echipe mici şi echipe mari dând exemplul meciului dintre Pandurii şi Internaţional dar şi pe cel dintre Internaţional cu Dinamo, câştigate ambele de nou promovata din Curtea de Argeş. „ Pandurii e o echipă bună a campionatului dacă am bătut şi CFR din nou. Nu trebuie să ne mai gândim de acum ca obiectiv la salvarea de la retrogradare. Noi trebuie să luptăm pentru locuri fruntaşe în clasament. Şi nu trebuie să mai facem poze cu clasamentele de acum pentru că e un lucru obişnuit să fim în partea superioară a acestuia”, crede preşedintele echipei din Târgu Jiu. După ce echipa s-a clasat pe locul I în etapa a doua unii dintre jucători s-au fotografiat cu clasamentul care arăta Pandurii pe prima poziţie, fapt care a stârnit atunci mânia antrenorului Cârţu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: