Condescu şi Borcea, la un pas de bătaie

Borcea şi Condescu au fost aproape de o bătaie pe bune la o sindrofie a unui şef de la FRF.

Şeful LPF a povestit cum Marin Condescu de la Pandurii şi Cristi Borcea de la Dinamo au fost la un pas de a se lua la bătaie la un chef organizat în Bucureşti cu ocazia zilei de naştere a secretarului general al FRF, Adalbert Kassai. „A fost o altercaţie la ziua lui Kassai între Condescu şi Borcea care putea degera într-un scandal mai mare dacă eu nu eram acolo. În sensul că domnul Condescu s-a ridicat de la masă şi a sărit la Borcea, dar nu s-au bătut, au fost doar îmbrânceli acolo”, a spus Dragomir care a intrat practic între cei doi oficiali ca să nu se ia la bătaie după o serie de discuţii aprinse în cazul litigiului dintre cluburile lor.

Gigi Becali a confirmat şi el că a existat o dispută, dar ştia acest lucru de la Condescu care i-a mărturisit că nu l-a bătut pe Borcea doar pentru că îi era ruşine de Becali. "Am vorbit cu Marin Condescu şi mi-a spus exact aşa: „N-am mers mai departe, deoarece am ţinut cont că este finul dumitale”. Eu nu eram de faţă când a avut loc incidentul, deoarece am stat doar 30 de minute si am plecat", a povestit Becali.

Referitor la acţiunea clubului Pandurii care se va adresa instanţelor civile pentru a forţa LPF să ridice sancţiunile împotriva clubului, Mitică Dragomir crede că e doar o acţiune în forţă: „A fost doar o acţiunea în forţă a lui Condescu, care crezând că dacă e sindicalist şi este în funcţia care este, poate să acţioneze aşa”.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: