Condiţii mai bune pentru angajaţii Primăriei Săuleşti

Primăria Săuleşti şi-a extins sediul prin mansardarea acoperişului. Odată cu finalizarea ultimelor retuşuri, angajaţii vor avea un spaţiu mult mai mare pentru desfăşurarea activităţii. Dacă în momentul de faţă funcţionarii lucrează câte 2-3 într-un birou, peste aproxmativ două săptămâni fiecare va avea propriul birou. Din luna septembrie nici şedinţele de Consiliu Local nu se vor mai ţine pe holul primăriei, asta pentru că a fost amenajată o sală de şedinţe. După ce au renovat sediul instituţiei, autorităţile locale vor să creeze locuri de parcare, atât pentru angajaţi, cât şi pentru cetăţenii care vin la primărie cu diferite probleme.

Clădirea Primăriei Săuleşti şi-a schimbat radical aspectul, odată cu mansardarea. Pe lângă reabilitările exterioare, a fost mansardat acoperişul. Astfel, s-au putut amenaja patru birouri noi la etajul superior, unul pentru primar, iar celelalte pentru funcţionarii care lucrează câte 2-3 într-un birou. De asemenea, s-a făcut şi o sală de şedinţe pentru Consiliul Local. Lucrările de reabilitare au fost finalizate, însă mai trebuie montate întrerupătoarele şi prizele noilor birouri. „În cel mult două săptămâni ne mutăm în casă nouă, aşa cum se spune. Birourile de la etajul superior au fost finalizate, însă trebuie montate prizele şi mutat mobilierul. Din luna septembrie, vom avea condiţii mult mai bune de lucru. La etaj va fi biroul primarului, al consilierului juridic, al referentului cu urbanismul, precum şi Serviciul Agricol. Acum sunt şi câte trei angajaţi, de la servicii diferite, în acelaşi birou. Era spaţiu foarte mic, în plus acoperişul trebuia înlocuit pentru că ploua prin el. Nu aveam nici măcar o sală de şedinţă, consilierii se întâlneau pe hol”, a declarat Constantin Drăghici, primarul de la Săuleşti.

Autorităţile locale vor să amenajeze şi o parcare betonată pentru ca angajaţii şi cetăţenii care vin cu diferite probleme la primărie să nu-şi mai parcheze maşinile în curtea instituţiei. „De săptămâna viitoare vom începe lucrările de amenajare a unei parcări de vreo 16 locuri. Vom muta gardul şi vom betona suprafaţa respectivă. Curtea primăriei este foarte aglomerată de maşini, odată ce vom avea o parcare adecvată, în curte vom amenaja spaţii verzi”, a mai precizat primarul Constantin Drăghici. Autorităţile locale au alocat pentru modernizarea primăriei şi pentru parcare suma de 220.000 de lei.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: