Manifestările de Zilele Comunei Glogova, anulate

Veşti proaste pentru cetăţenii comunei Glogova. Manifestările de Zilele Comunei Glogova, programate pentru zilele de 5 şi 6 septembrie, nu vor mai avea loc. Sumele necesare pentru organizarea evenimentului au fost prinse în bugetul pentru anul în curs, numai că o parte din consilierii locali s-au opus organizării manifestării din acest an.

Anul acesta Zilele Comunei Glogova s-ar fi aflat la cea de-a III-a ediţie. Primarul comunei, Gheorghe Alpredi, spune că manifestările nu vor mai avea loc aşa cum era programat, la începutul lunii septembrie, asta pentru că unii consilieri locali nu au avizat programul manifestărilor. "Consiliul nu fost de acord cu organizarea zilelor comunei. Nu au vrut, pur și simplu. Politic. În primul rând consilierii PNL au fost cei care s-au opus. La penultima ședință nu au aprobat nicio hotărâre, iar la ultima nu au aprobat ordinea de zi. Avem duminică ședința ordinară pentru luna în curs, dar nu am mai introdus pe ordinea de zi acest punct, pentru că oricum nu mai aveam timp să ne ocupăm de organizare. Am în buget suma, e aprobată, 25.000 lei, dar programul este cel pe care nu au vrut să-l aprobe. Poate reușim la anul, dacă o vrea Dumnezeu. Oamenii sunt foarte supărați, majoritatea", a declarat primarul comunei Glogova, Gheorghe Alpredi.  

Edilul speră ca la ședința de Consiliu Local de luna aceasta consilierii să avizeze hotărârile de pe ordinea de zi, altfel riscă demiterea. "Eu nu vreau să demit Consiliul, au două luni de când nu au luat nicio hotărâre. De data asta am vreo 4-5 hotărâri. Am rectificare de buget, cu care ar trebui să fie de acord, sunt banii pentru hotărârile judecătoreşti la învăţământ. Sper să nu fie împotrivă, sunt lucruri normale", mai spus edilul.

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: