Primăria Motru a rămas fără secretar

Administraţia locală din municipiul Motru a rămas fără secretar de luna aceasta. Cel care a ocupat această poziţie în ultimii 25 de ani, respectiv Dumitru Petcu, s-a pensionat. Postul urmează să fie scos la concurs. Până desemnarea unui nou secretar atribuţiile acestei funcţii au fost delegate unei angajate din primărie.

Consilierul juridic al primăriei Motru, Gina Stroescu, este persoana delegată să ocupe interimar poziţia de secretar după plecarea la pensie a lui Dumitru Petcu. De altfel, jurista primăriei a mai preluat atribuţiile de secretar şi în trecut în perioadele în care Dumitru Petcu se afla în concediu de odihnă sau în medical. "La începutul lunii august secretarul primăriei municipiului Motru a ieşit la pensie, la limită de vârstă. La ora actuală avem un secretar interimar numit prin dispoziţia primarului, urmând să se organizeze concurs pentru desemnarea unui noi secretar la primăria municipiului Motru. Concursul se organizează la Bucureşti, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Din comisie vor face parte doi funcţionari de la primărie, doi de la ANFP şi unul de la Prefectura Gorj", a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.  

Deocamdată nu a fost stabilită o dată de concurs, însă primarul Dorin Hanu este de părere că sunt câteva persoane din cadrul primăriei interesate să ocupe postul de secretar.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: