Primăria Berleşti îşi inaugurează noul sediu

Dublă sărbătoare în primul week-end din luna septembrie în comuna Berleşti. Autorităţile locale sărbătoresc cea de-a doua ediţie a Festivalului ”Gheorghe Ciociu” şi inaugurează în aceeaşi zi mutarea în noul sediu al primăriei. Investiţia este pe ultima sută de metri, primăriţa Maria Dumitraşcu decorând ea însăşi noua locaţie. Pentru petrecerea ce va avea loc peste două săptămâni, Consiliul Local Berleşti a alocat 30.000 de lei.

Autorităţile locale din comuna Berleşti sunt pe ultima sută de metri cu organizarea a două mari evenimente din viaţa comunei, un festival aflat deja la a doua ediţie şi inaugurarea sediului nou al primăriei. Festivalul ”Gheorghe Ciociu” va promova şi în acest an valorile locale, dar se va lăsa şi cu întreceri sportive între comune.

Maria Dumitraşcu, primarul din Berleşti, va acorda din acest an o importanţă mai mare evenimentului. ”Mai am puţin de lucru la programul artistic dar cetăţenii comunei vor avea parte de surprize, muzică populară şi voie bună. Gheorghe Ciociu este un nume în comuna Berleşti, un rapsod popular recunoscut şi peste hotare şi merită să aibă un festival care să-i poarte numele”, a spus Maria Dumitraşcu, primarul comunei Berleşti.

Cât priveşte cel de-al doilea eveniment, primăriţa din Berleşti pune în prezent la punct ultimele detalii. A decorat toată primăria cu flori, iar pentru amenajarea biroului s-a inspirat din vizitele ei în Franţa. ”Am fost o dată într-o delegaţie în Franţa şi pe aeroportul de acolo am văzut ceva asemănător, cel din biroul meu este puţin original în sensul că nu am respectat exact cum era în Franţa, am făcut un fel de poartă sculptată. Am văzut şi eu pe unde am fost şi am zis să încerc. Cât priveşte florile, toată lumea ştie că sunt un hobby. Acolo am şi florile mele personale de acasă. Îmi place ce am făcut. Pe 5 şi 6 septembrie inaugurăm totul şi ne mutăm în casă nouă”, a spus Maria Dumitraşcu, primarul comunei Berleşti.

Noul sediu al primăriei Berleşti a fost realizat din fonduri de la bugetul local cu firma Consiliului Local, Gospober Prest SRL. Potrivit primăriţei Maria Dumitraşcu, suma alocată de Consiliul Local pentru această investiţie este de 200.000 de lei.  

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: