Condiţii mai bune pentru preşcolarii din Crasna

Copiii de la grădiniţa din satul Dumbrăveni, comuna Crasna, vor beneficia de condiţii mai bune în unitatea de învăţământ. Asta pentru că autorităţile intenţionează să racordeze la reţeaua de apă căminul cultural în incinta căruia se află grădiniţa. Preşcolarii vor beneficia de un grup sanitar modern chiar în incinta clădirii.

Copiii de la grădiniţa din Dumbrăveni nu vor mai fi nevoiţi să folosească grupul sanitar din curtea căminului cultural întrucât autorităţile vor racorda această locaţie la reţeaua de apă. „La grădiniţa Dumbrăveni avem un grup sanitar în curte, însă intenţionăm să tragem apă în clădire pentru a putea amenaja un grup sanitar în incinta instituţiei. Am contractat un proiectant pentru a estima valoarea lucrării. Întreaga investiţie va fi realizată cu fonduri din bugetul local”, a declarat Dumitru Blându, viceprimarul comunei Crasna.

Investiţia este de bun augur întrucât în incinta căminului cultural din Dumbrăveni se organizează serbări, şedinţe, precum şi diferite evenimente importante din viaţa comunităţii. În momentul de faţă, pe raza comunei Crasna există cinci cămine culturale. „Cel mai mare cămin cultural din comună este Crasna- Ungureni, unde se organizează inclusiv nunţi şi boteze. De asemenea, mai avem cămine culturale în Aniniş, Dumbrăveni, Buzeşti şi în Crasna- centru”, a mai precizat viceprimarul Dumitru Blându.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: