Conducerea CE Oltenia, acuzată din nou de discriminare

Mai mulţi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia care au copii în plasament s-au arătat revoltaţi de faptul că, şi anul acesta, conducerea administrativă i-a omis atunci când a acordat prima de 1 Iunie pentru copiii angajaţilor.

Delia, soţia unui salariat de la Tismana I, spune că nu înţelege de ce soţul său nu a primit ca toţi ceilalţi salariaţi prima de ziua copilului, de 150 de lei, care se acordă pentru fiecare copil. Femeia spune că în ultimii 10 ani a primit aceste sume. „Ceilalţi au luat aceşti bani, trebuia să primim şi noi, cei care avem copii în plasament. Suntem mai mulţi supăraţi, eu am luat iniţiativa pentru 7 persoane de la Tismana I şi Roşia, care suntem din Rovinari. Aşa s-a întâmplat şi anul trecut, ni i-au acordat cu întârziere, numai după ce s-a făcut scandal. Este prevăzut în CCM şi din câte ştim acesta este valabil doi ani. La Roşia le-a zis directorul de carieră că ar fi de acord să dea aceşti bani, dar nu vrea Ciurel”, a spus Delia, asistent maternal.

Oamenii spun că banii le-ar fi fost de folos pentru că sumele primite de la stat pentru întreţinerea copiilor sunt prea mici. “Noi avem 2 fetiţe în întreţinere. Ar fi fost bineveniţi  acei bani. Primim câte 10 lei pe zi pentru hrană, 97 de lei pe lună pentru plasament şi 70 de lei pentru haine, bani care se acordă o dată la 3 luni”, a mai spus femeia.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: