Universitatea Craiova, a fost sau nu a fost gol cu CFR

Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova din etapa a 15-a a Ligii 1 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Craiovenii au cerut gol când Bic a zguduit transversala și balonul a căyut pe linia porții iar ardelenii au solicitat penalty când mingea a lovit mâna lui Bălașa.

CFR Cluj – Universitatea Craiova a fost duelul în care cele două echipe s-au anihiliat perfect, dar și un duel în care teama a fost cuvântul de ordine. În aceste condiții au fost puține ocazii de poartă. Ivan Mamut s-a trezit singur cu Bălgădrean, dar a fost blocat de portarul gazdelor, iar Burcă a trimis peste poartă cu capul.

Ovidiu Bic șutat puternic în minutul 90+1, iar mingea a lovit transversala și a lovit apoi gazonul. A părut că mingea a trecut linia porții, iar oltenii au cerut validarea reușitei. Corneliu Papură a cerut gol, a protestat vehement și a fost trimis în tribună.

Verdicul lui Ion Crăciunescu nu este nici acesta clar în ceea ce privește faza, dar fostul arbitru deplânge situația arbitrilor români: „Suntem în epoca de piatră a arbitrajului. Nu suntem în stare să avem tehnologie de linie a porții. Toată lumea are. Cine poate să spună? Să bage mâna în foc, dacă poate cineva să spună! Depinde de unde te uiți acum”.

Dar aceasta nu a fost singura fază controversată. Mihai Bălașa a atins de două ori mingea cu mâna, dar arbitrul nu a acordat penalty.  

Galerie foto


Vizualizări: 1,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: