Conferința educațională organizată la Târgu Jiu, un real succes

Parcul Coloanei Infinitului din Târgu-Jiu a fost gazda perfectă pentru cea de-a cincea ediție a Conferinței Educaționale V.R.E.M. - Viitorul României Este în clasa Mea, miercuri, 16 septembrie. Evenimentul a fost creat și organizat de profesor Dana Constantinescu. Colaborator de nădejde a fost, și de această dată, Teatrul Dramatic “ Elvira Godeanu” din Tg-Jiu.

Conferința se află într-un continuu trend ascendent cu fiecare ediție, invitații fiind din ce in ce mai numeroși și mai cunoscuți. De data aceasta, oameni cunoscuți în domeniul lor au vorbit despre “Curajul Reinventării”, tema ediției de miercuri, inspirând publicul adunat în cel mai special loc din orașul nostru.

Melania Medeleanu (bine cunoscută jurnalistă, prezentatoare TV, coordonator Asociația MagiCAMP și ”Zi de Bine), Edy Chereji (Magic maker UNTOLD, Neversea), Luigi Bambulea (cercetător științific, Muzeul Național al Literaturii Române) și Cornel Ilie (membru fondator, solist al formației VUNK) s-au declarat încântați de inițiativa  Danei Constantinescu de a desfășura și în Târgu-Jiu astfel de manifestări menite să inspire și să motiveze tinerii.

La eveniment au participat peste 100 de persoane, iar organizatorii au obținut aviz și de DSP Gorj pentru ca această conferință să aibă loc.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: