Confruntare Rednic - Iordănescu Jr. în Cupa României

Antrenorul Dinamo, Mircea Rednic, a declarat înaintea partidei cu Pandurii Târgu Jiu, că echipa din Ștefan cel Mare se gândeşte doar la calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Nu au dat declaraţii şi oficialii pandurilor, înainte de meciul de miercuri, 28 octombrie, de la Severin, însă în urmă cu câteva săptămâni Edi Iordănescu spunea că s-a săturat să joace cu Dinamo, dar voia să califice Pandurii în Cupa Românei.

Mircea Rednic a declarat că jucătorii lui sunt pregătiţi să bată echipa antrenată de Edi Iordănescu. „Sunt 22 de jucători în lot şi toţi sunt pregătiţi. Acum depinde şi de inspiraţia mea. Sper să rămânem neînvinşi cu Pandurii şi după acest meci”, a declarat Mircea Rednic.

Dinamo a eliminat Pandurii din Cupa Ligii, dar lucrurile s-au schimbat judecând după evoluţia gorjenilor din meciul cu Steaua. „Avem deja două meciuri jucate pe acest teren, deja ne cunoaştem foarte bine. Cei de la Pandurii au demonstrat în meciul cu Steaua că poate meritau toate cele trei puncte, au un lot foarte bun, dar nici eu nu am de ce să mă plâng“, a spus Rednic. Nu vor juca Essombe şi căpitanul Paul Anton.

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu a declarat în urmă cu câteva săptămâni că ar fi preferat un alt adversar pentru optimile de finală ale Cupei României, Pandurii urmând să joace a şasea oară cu Dinamo în decurs de un an. Cupa României este însă un obiectiv şi pentru Edi Iordănescu. „Cam prea mult, m-am cam săturat sincer să jucăm cu Dinamo! Dar nu am ce să fac, sunt obligat“, a spus acesta.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: