Conservatorii gorjeni vor rapoarte de la parlamentarii judeţului

Deşi nu au un reprezentant propriu în Senat sau Camera Deputaţilor, reprezentanţii filialei judeţene a Partidului Conservator solicită rapoarte de activitate ale parlamentarilor gorjeni.

Vicepreşedintele Marius Borcan a fost cel care a ieşit ieri la rampă cu o astfel de solicitare, acesta menţionând, în cadrul conferinţei săptămânale de presă a filialei, că liderul organizaţiei, Ilie Petrescu, ar fi fost cel care ar fi trebuit să discute despre chestiunile respective. Petrescu nu a mai ajuns însă la conferinţa de presă şi astfel Borcan a fost cel care a precizat că, în calitate de cetăţean, este interesat de rapoartele de activitate ale aleşilor judeţului.

Cererea sa a fost formulată la scurt timp după ce senatorul PDL Ion Ruşeţ şi-a făcut public un astfel de bilanţ, lucru pe care Borcan nu îl ştia însă, conservatorul spunând că la fel ca democrat liberalul ar trebui să procedeze şi ceilalţi parlamentari. Marius Borcan s-a arătat cel mai interesat de activitatea senatorului PSD Toni Greblă, despre care a menţionat că mai mult îl vede pe la televizor decât făcând legi în Parlament. Greblă este însă preşedinte al comisiei juridice din Senat, funcţie care face ca toate proiectele de lege intrate în discuţia aleşilor să poarte şi avizul său.

Atac la Hanu, în numele lui Petrescu

Borcan nu a fost însă interesat doar de activitatea parlamentarilor, ci şi de cea a primarului din Motru, Dorin Hanu, acesta precizând că, în numele lui Ilie Petrescu, îl întreabă pe edil cât va mai dura până când piaţa din centrul oraşului va fi modernizată. Reprezentantul conservatorilor afirmă că lucrările trebuiau finalizate de prin 2008, dar piaţa este şi acum un şantier, şansele ca lucrările să fie gata anul acesta fiind minime. Probabil că dacă Petrescu ar fi ajuns la conferinţa de presă a partidului, atacurile la adresa lui Hanu ar fi fost mult mai „prietenoase”.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: