Conservatorul Băltăreţu nu are nici buget nici slogan pentru primăria Turburea

Conservatorii gorjeni şi-au prezentat candidatul pentru comuna Turburea, acesta fiind Ion Băltăreţu, care va intra în cursa electorală pentru funcţia de primar a localităţi, deşi până acum nu are un buget stabilit. Şi în privinţa sloganului sub care acesta va candida sunt câteva neînţelegeri, filiala neputând să comunice are vor fi vorbele menite să îi ademenească pe alegători la urne şi să îl voteze pe conservator.  Ilie Petrescu, preşedintele Partidului Conservator Gorj, a fost cel care a prezentat candidatul formaţiuni politice pentru Turburea şi în care fostul senator, are, evident, maximă încredere. Aflat alături de şeful său de partid, Ion Băltăreţu şi-a prezentat obiectivele pe care îşi propune să le realizeze. „Iluminatul public, alimentarea cu apă, retrocedarea terenurilor arabile şi forestiere, asfaltarea drumurilor, şcolile şi dispensarele din satele comunei vor fi în atenţia mea dacă voi câştiga. Am stabilit şi un slogan pentru campania electroală. Acesta easte: „Continuăm Împreună“, deşi, de "continuat" nu prea poate fi vorba atâta timp cât altcineva a fost primar până acum la Turburea.
 În privinţa sloganului, Băltăreţu nu s-a prea înţeles cu şeful său, Petrescu susţinând că nu „Continuăm Împreună“ va fi sloganul, ci „Continuăm Împreună. Fapte nu vorbe“. „Sloganul va fi continuăm împreună, fapte nu vorbe. Aşa ne-au cerut cetăţenii. Adică continuăm proiectele răposatului Ursulescu şi trecem la fapte. Acesta va fi sloganul“, a anunţat Petrescu.  
 Dacă liberalii au anunţat că toţi membrii biroului permanent vor cotiza cu 500 de lei pentru a o susţine pe Daniela Ursulescu, conservatorii încă îşi creionează bugetul, deşi campania electorală le bate la uşă. „Vom ajuta cu maşini şi fiecare membru al Biroului Permanent va cotiza cu o anumită sumă de bani. Nu vă putem spune acum cu cât pentru că încă creionăm un buget de campanie. Cei de la PNL au controlat economia ţări, iar dacă ei spun că o să scoată bani din buzunar, eu nu cred aşa ceva. Noi avem cel mai puternic candidat şi vom găsi soluţii să obţinem primăria. În această luptă candidatul cel mai puternic este Băltăreţu“, a declarat vicepreşedintele PC, Marius Borcan. 


Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: