Consilier local PNL, propus pentru excludere

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a propus în ședința de partid de joi seara excluderea consilierului local de la Târgu Jiu, Mihai Paraschiv. Acestuia i s-ar reproșa unele declarații făcute la adresa colegilor de partid. O sancțiune a fost propusă și pentru vicepreședintele Gheorghe Pecingină, cu atenționare.

"Nu știu cum aș putea fi exclus, eu fac parte din organizația municipală, iar propunerea ar trebui să plece de acolo", a spus Mihai Paraschiv.

Președintele organizației municipale Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că este foarte dezamăgit de propunerea lui Vîlceanu. "Când excluzi pe cel mai important oponent al PSD, cel mai radical, care face opoziție de 12 ani, nu mai poți spune nimic. Trebuia eliminat probabil, pentru că este un personaj extrem de incomod și care spune permanent ceea ce gândește", a spus Romanescu.

BPJ al PNL Gorj va lua în discuție cele două propuneri în ședința viitoare, după ce Paraschiv și Pecingină vor avea posibilitatea de a-și spune punctul de vedere. (A.M.)

Vizualizări: 3,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: