Romanescu: Foarte mulți au pierdut bani

Primarul Marcel Romanescu susține că știe de ce trage acum ponoasele și toată lumea pune tunurile pe el. A „dezabonat” de la bani publici anumiți oameni de afaceri. Edilul vorbește de sume uriașe pe care municipalitatea nu le mai pierde de când conduce el primăria.

„În momentul în care am intrat în război cu anumite persoane care priveau primăria ca pe un sac cu bani, foarte multe guri de tun sunt direcționate către primărie și către Marcel Romanescu. Și eu, dacă aș pierde șase miliarde de lei pe lună dintr-o afacere, n-aș avea decât un singur țel. Foarte mulți au pierdut bani. Dacă vă faceți un calcul la parcarea de la Rodna sau târgul de la Coleus, vă veți da seama. Oamenii aceștia așteaptă să mă felicite? Este clar că fac tot ce depinde de ei ca, la un moment dat, în locul lui Romanescu, să pună o marionetă pe care să o poată controla”, a spus Romanescu, la Gorj TV.

Acuzat că și el a încredințat mai multe lucrări pentru reabilitarea unor școli din oraș, primarul se apără. E dispus să demisioneze dacă se va dovedi că el a făcut vreo încredințare directă. „Licitațiile, în cadrul primăriei, nu le face primarul. Niciodată primarul nu a făcut o încredințare directă. Când o veni o persoană și va spune că primarul Romanescu a făcut vreo încredințare directă cuiva, eu plec acasă dacă e așa. Sunt anumite lucrări care se acordă prin încredințare directă, dar sunt lucrări pe care trebuie să le faci mâine, de exemplu. Marea majoritate a acestor lucrări le câștigă firme din Târgu Jiu și ăsta e un lucru mare pentru mine. N-am luat și nu voi lua niciodată vreun leu de la cineva. Nu trăiesc din șpăgi de la primărie pentru că nu am luat în viața mea”, a încheiat primarul.

Vizualizări: 2,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: