Pe ce loc este Adi Cîmpeanu în sondajul PSD

Adi Cîmpeanu, primarul comunei gorjene Runcu, este situat pe unul dintre ultimele locuri în sondajul PSD Gorj pentru primăria Târgu Jiu, spune Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice. Și totuși, un ziar local susține că Adi Cîmpeanu ar fi al doilea, după Aurel Popescu. Rezultatele sondajului nu au fost date publicității de PSD.

Opt posibili candidați au fost incluși în sondajul PSD pentru primăria Târgu Jiu și se discută chiar și de posibilitatea existenței un al noulea candidat. Adi Cîmpeanu și Aurel Popescu ar fi pe primele locuri, însă Dan Ilie Morega crede că primarul din Runcu este de fapt în coada sondajului. ”Adi Cîmpeanu, pe care eu l-am făcut primar și l-am propus la primărie în 2008, și e la PSD acum, este pe locul 8 sau 9. Nu este pe locul 2, cum spun ei, din sondajul lor. Este dorința lor. Probabil, prin fel de fel de șmecherii, pe sub masă. Dar, eu am făcut sondaj de opinie. Este mai jos pentru că nu este cunoscut de municipiu. Este un om foarte bun, un om harnic, care a făcut cel mai mult, a fost ales cu 92% în Runcu”, a spus Dan Ilie Morega.

În ceea ce îl privește pe Aurel Popescu, Morega crede că totul ține de activitățile pe care le desfășoară, dar că ”este la jumătatea lui Marcel Romanescu ca procente”.

Victor Ponta crede că primarul din Runcu ar putea câștiga primăria Târgu Jiu numai dacă ar fi susținut de el. ”Dacă îl susțin eu, Adi Cîmpeanu ar avea șanse. Aurel Popescu, un om pe care îl apreciez, în campania pentru fucția de primar a primit un ordin de la București și cred că i-a părut rău. "Domne, nu-l chema pe Ponta în campanie, lasă că se ocupă Dragnea". Și a luat o bătaie îngrozitoare. De aceea am zis că dacă îl susțin eu pe Adi Cîmpeanu, despre care am o părere bună, ne știm de atâția ani”, a declarat Victor Ponta.

Ponta crede că este important pentru candidați cine îi susține. ”Pe cine o să suțină Dragnea, o să piardă alegerile la Târgu Jiu”, a afirmat acesta.

Vizualizări: 2,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: