Consilierii PNL ameninţă cu demisia dacă îl vor avea pe Chivu şef

Consilierii liberali de la Rovinari contestă o eventuală numire a lui Laurenţiu Chivu în fruntea organizaţiei PNL din localitate. Potrivit consilierului Eugen Staicu, mai mulţi colegi de-ai lui din partid s-au pus de acord să demisioneze dacă conducerea judeţeană îl va impune pe Chivu şef. Mai mult decât atât, Staicu susţine că Laurenţiu Chivu nu va ajunge să candideze la Primăria Rovinari.

Rumoare în cadrul organizaţiei PNL Rovinari după ce au apărut informaţii că Laurenţiu Chivu ar prelua locul actualului preşedinte Florin Ungureanu. Consilierii locali ameninţă chiar cu demisii dacă nu va fi respectat statutul partidului. ”Am rezerve că o să fie pus domnul Chivu preşedinte la PNL Rovinari. Domnul Chivu s-a înscris în PNL, dar avem şi noi un statut. Colegii mei de partid sunt aşa, oarecum dezorientaţi de ce face conducerea partidului cu organizaţia de la Rovinari. Nu e un lucru bun. Organizaţia este înainte de alegeri, ori dacă ne depunem toţi cei zece consilieri locali demisia atunci ce o să facă, desfiinţăm Consiliul Local, că nici pe lista de supleanţi nu mai sunt. Dacă ne depunem demisia în ianuarie, până ajunge la Prefectură, până se validează vine martie ori martie e aproape de iunie şi atunci ce facem, liberalii intră sfâşiindu-se între ei în campanie, ceea ce nu-i lucru bun”, a spus Eugen Staicu, consilier local PNL Rovinari.

Nu numai că nu va prelua şefia partidului, dar nici nu va apuca să candideze la primărie, susţine Eugen Staicu. Potrivit consilierului local, Chivu nu e făcut să facă politică la nivel înalt. ”Chivu nu va ajunge să candideze din partea PNL. Politica e făcută de oameni cu experienţă. Cineva chiar spunea că, dacă îl mai lăsau pe Chivu primar, până în iunie era săltat. Politica o fac oamenii cu experienţă şi oamenii cu bani, ori Chivu este atât de sărac şi cu duhul, şi din punct de vedere material, încât nu ştiu dacă rezistă tentaţiei unui buget de 7,5 milioane de lei. Chivu a făcut prostii care nu-i fac cinste. El ar trebui să facă echipă cu liberalii şi să găsim o soluţie să câştigăm primăria Rovinari, dar nu să fie el candidatul”, a mai spus Eugen Staicu, consilier local la Rovinari.

Copreşedinţii PNL Gorj îl susţin pe Chivu pentru a candida la Primăria Rovinari.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: