Consilierul din Negomir s-a ferit de lovitura de topor!

Consilierul local din Negomir care luni a fost atacat cu un topor de către un consătean a scăpat cu răni relativ uşoare pentru că a apucat să se ferească. Eleodor Marcu spune că cel care a sărit la el cu un topor l-a lovit în zona capului, scandalul pornind de la modul de amplasare a unui tub din ciment, menit să preia apa de la baltă aflată tot pe terenul agresorului.

Sorin Blidaru dorea ca tubul respectiv să fie mutat cu o palmă mai încolo, considerând că apa ajunge în continuare pe terenul său, Marcu spunându-i că, deşi este consilier local, nu are el puterea de decizie pentru a dispune mutarea tubului cu pricina. „Eu m-am dat puţin mai încolo ca să dau un telefon la Primărie şi să vorbesc despre mutarea tubului, când am văzut umbra lui venind către mine. Ştiind din ce familie provine el, una mai recalcitrantă, m-am gândit că bine nu poate să îmi fie şi atunci m-am ferit. M-am întors şi am pus mâinile deasupra capului, iar el m-a lovit cu toporul. L-am întrebat ce are cu mine, ne-am împins şi când am pus mâna la cap am văzut că curgea sânge. Atunci am sunat la 112. Eu  nu avusesem nicio dispută cu el înainte”, spune consilierul local.

Sorin Blidaru a fost reţinut luni seara târziu pentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj, la fel ca şi tatăl său care, în urmă cu câţiva ani, a fost implicat în agresarea unui poliţist din sat. El a fost apărat de rudele sale, care susţin că Marcu nu ar fi fost atacat cu toporul, ci s-ar fi împiedicat singur şi s-ar fi lovit la cap. Martorii oculari au fost audiaţi însă ieri de procurori şi au declarat că agresorul s-a folosit de un topor pe care îl avea cu el pentru a-l lovi pe consilierul local, incidentul producându-se sub privirile mai multor localnici aflaţi la muncă, dar şi a câtorva beneficiari de ajutoare sociale care au fost ajutau la lucrările de curăţare a şanţurilor din sat.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: