Cristian Diaconescu şi-a reconfirmat candidatura la Gorj

Candidatul PMP la alegerile prezindeţiale, Cristian Diaconescu, a venit la sfârşitul săptămânii trecute la Gorj. Acesta a spus că nu renunţă la candidatura pentru preşedinţia României, explicând că sunt mulţi care şi-ar dori să-l scoată din cărţi. „Ştiu că, aşa cum a deranjat Traian Băsescu, ştiu că şi eu deranjez”, a spus Diaconescu.

„Ştiu că sunt eforturi mari şi financiare, şi politice, pentru a mi se vulnerabiliza din orice fel de perspectivă această candidatură. Anunţ de pe acum că sunt obişnuit cu o astfel de abordare politică şi nu mă intimidează”,  a declarat Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale.

Cristian Diaconescu, în calitate de preşedintele al Fundaţiei Mişcarea Populară, a demarat un proiect de dezvoltare economică a ţării. „Am un proiect pe care îl discut în întreaga ţară. (…) Vedem în ce măsură şi oportunităţile de la Bazinul Motrului până la Transalpina pot fi gândite în afara jocului politic, tocmai pentru a da un sens unui proiect naţional de dezvoltare economică”, a explicat Diaconescu.  

Acesta are convingerea că este susţinut de Elena Udrea, chiar dacă vizita la Gorj a fost organizată doar de Fundaţia Mişcarea Populară, fără implicarea partidului cu acelaşi nume.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: