Iohannis, vizită neanunţată la Novaci

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost ieri la Novaci, unde s-a întâlnit cu primarul liberal Dumitru Leuştean şi cu cetăţenii afectaţi de inundaţii. Iohannis a vrut să vadă la faţa locului care este situaţia. Interesant este că Iohannis nu şi-a anunţat vizita, nici la primărie, nici la partid. Primarul Leuştean spune că nu au avut loc discuţii politice.

Liderul liberalilor Klaus Iohannis a mers la Novaci fără să-şi anunţe vizita, conform spuselor primarului Dumitru Leuştean. A poposit puţin însă şi-a făcut timp cât să discute cu localnicii afectaţi de revărsarea râului Gilort. „A venit, m-a anunţat cu 30-40 de minute înainte. A vrut să vadă punctele afectate de viitura aceasta. A fost în teren acolo. A stat de vorbă cu câţiva cetăţeni în zona Valea Gilortului şi zona barajului de la Pociovaliştea. S-a retras ulterior, nu ştiu unde, şi ce traseu urma, oricum nu la Sibiu, pe aici, pe Transalpina. Nu a fost însoţit. Şi-a făcut o imagine doar de zonă şi atâta tot”, a declarat Dumitru Leuştean, primarul oraşului Novaci.

În urma preşedintelui PNL şi-au făcut apariţia şi deputatul PNL Teodor Atanasiu împreună cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean din Alba care au adus şi ajutoare umanitare pentru sinistraţii de la Novaci. „La câteva minute au apărut domnul Atanasiu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba. Ne-au adus şi ceva ajutoare.  Vicepreşedintele, împreună cu un director din cadrul Consiliului Judeţean le-au adus. Nişte materiale de construcţii şi ceva produse alimentare pentru oamenii cu probleme”, a precizat primarul Dumitru Leuştean.

Novaci este localitatea cea mai afectată de inundaţii în urma precipitaţiilor care s-au abătut asupra judeţului Gorj în urmă cu aproape două săptămâni. Au fost afectate drumuri, poduri, podeţe şi mai ales casele cetăţenilor. 

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: