Consilierul „preferat“ al primăriţei din Alimpeşti, demis de PNL

Consilierul local al PNL din comuna Alimpeşti, Leonida Belgher, a fost demis din fruntea filialei locale. Proaspătul demis consideră că totul i se trage de la scandalul cu primariţa, Elena Mosor. Leonida Belgher este consilierul ce a „sprijinit“ anchetarea primăriţiei Elena Mosor. Acum se aşteaptă să fie demis şi din funcţia de consilier local. Pentru toate acestea îi consideră vinovaţi pe Radu Angheloiu şi Gheorghe Orzan. Cei doi au organizat pe ascuns alegeri şi l-au schimbat din funcţie.

Leonida Belgher nu a primit nici până în momentul de faţă înştiinţare că nu mai conduce organizaţia PNL de la Alimpeşti. Consilierul local consideră că a fost schimbat mişeleşte de către Orzan şi mai ales Angheloiu, aceştia fiind apropiaţi ai PSD-ului. “M-au schimbat pentru că nu am vrut să fiu de partea PSD-ului, de partea ălora care de 20 de ani nu ştiu decât să fure. Acum scandalul cu primăriţa a pus capac. Mă aştept să fiu demis şi din funcţia de consilier local. Cum domnul Angheloiu este prieten bun cu preşedintele Consiliului Judeţean, a trebuit să oprească acest scandal, de demascare a primăriţei“, a declarat Leonida Belgher.

Schimbarea consilierului local din fruntea organizaţiei de la Alimpeşti s-a făcut după ce au fost organizate alegeri. Leonida Blegher susţine însă că nu a fost anunţat. “Pe mine nu m-a anunţat nimeni de alegeri. Mi s-a comunicat o dată, dar ulterior m-a sunat domnul Orzan şi mi-a spus că au fost amânate, iar următoarea dată nu mi-a mai fost spusă. Am aflat acum că nu mai sunt preşedinte interimar al organizaţiei“,  a mai spus Belgher. Gheorghe Orzan, susţine însă ca acesta a avut la alegeri doi reprezentanţi, de care consilierul nu ştie nimic, iar Orzan a refuzat să le spună numele, spunând că Leonida Blegher ştie despre cine este vorba.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: