Dascălu de la PRM se simte „lucrat” pentru opiniile sale politice

Urmaşul lui Ion Fugaru la şefia PRM Gorj, consilierul judeţean Dumitru Dascălu, a ieşit ieri la rampă cu o serie de declaraţii menite a-i sensibiliza pe membrii şi simpatizanţii partidului, el susţinând că a simţit pe pielea lui ce înseamnă să nu îţi trădezi partidul.

Dascălu nu s-a ales însă cu vreun dosar penal, fără pensie nu a rămas, indemnizaţia de consilier judeţean nu i-a retras-o nimeni, el precizând ieri doar că va dezvolta acest subiect înainte de a pleca în vacanţa de vară, respectiv peste o săptămână sau două. De menţionat că azi este şedinţă de Consiliu Judeţean, liderul PRM Gorj ieşind la rampă cu aceste declaraţii chiar în preziua şedinţei. Acesta rămâne astfel în atenţia jurnaliştilor la fel cum se întâmpla lui Fugaru, care declara constant că PSD încearcă să „cucerească” filiala judeţeană a partidului lui Vadim.

De data aceasta, Dumitru Dascălu spune că toate partidele ar complota împotriva sa, motiv pentru care declaraţiile sale se anunţă a fi cel puţin interesante, dacă vor fi susţinute şi cu probe, consilierul judeţean fiind unul dintre cei doi aleşi ai PRM Gorj care la începutul anului a votat alături de PSD pentru actuala majoritate ce conduce Gorjul la nivel local. „Eu pe pielea mea am simţit că nu mi-am trădat partidul. Au fost momente în care cele 2-3 partide din judeţ şi-au dat mâna pentru a ne scoate de pe scena politică. Voi publica un material în ziarul Tricolorul (n.r. – proprietar Corneliu Vadim Tudor) şi acolo voi atrage atenţia opiniei publice despre unele fapte la care se dedau unele formaţiuni politice pentru a ne înlătura de pe scena politică. Eu nu am avut probleme în Gorj până când, în iarnă, am votat aşa cum mi-a cerut partidul. Împotriva mea s-au pornit atacuri mizerabile, eu trezindu-mă în atenţia tuturor”, spunea ieri liderul interimar al PRM Gorj.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: