Scandalul din PNG continuă: “Ce partid e ăla cu sediul într-un apartament“?

Primarul de la Arcani, Vasile Popescu, a fost cel mai dur sancţionat de către Biroul Permanent Judeţean al PNG, în urma măsurilor de reorganizare care au loc! Vasile Popescu a fost exclus din BPJ din funcţia de vicepreşedinte, dar şi din cea de preşedinte al organizaţiei locale. În replică, Vasile Popescu spună că Partidul Noua Generaţie nu există în Gorj.

La Arcani a fost retrasă întreaga listă de consilieri, iar la Brăneşti a fost exclus singurul consilier judeţean. “Am făcut putem spune reorganizări în cele 4 comune. La Dragoteşti se face o mică aşezare a lucrurilor. La Brăneşti am şi numit pe cel de-al treilea consilier de pe listă în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale. La Arcani nu mai avem organizaţie pentru că nimeni din cei 12 consilieri de pe listă nu mai vrea să continue cu PNG“, a declarat Ion Paliţă, preşedintele PNG Gorj.

Primarul de la Arcani, Vasile Popescu, a răspuns destul de dur măsurilor luate de, Ion Paliţă, preşedintele partidului. “Măsurile lui Paliţă sunt luate aiurea. S-a supărat că nu am plătit cotizaţiile. Dar pentru ce să plătim- PNG nu mai există în Gorj. Are sediul de partid la domnul Paliţă în apartament. Ce partid e ăsta cu sediul într-un apartament- Pentru ce să plătim cotizaţiile- De asta s-a supărat, dar s-a supărat degeaba. Ne cerea la primari 8 milioane şi la consilieri 4, ce să făcea cu atâţia bani- A ţinut o singură şedinţă în campanie. Noi nu plătim nicio cotizaţie“, a precizat Vasile Popescu, primarul comunei Arcani. Acesta consideră că nu partidul l-a ajutat să ajungă în această funcţie.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: