Doi prefecţi pe metru pătrat la Sărbătoarea Căpşunului

“Sărbătoarea Căpşunului“ de la Polovragi a  avut anul acesta doi prefecţi pe metrul pătrat, unul în funcţie, numit de Guvern, celălalt prin ordin judecătoresc. Este vorba de Liviu Andrei şi Victor Banţa, prezenţi amândoi  la această sărbătoare.

Festivitatea a început cu un simpozion despre cultivatul căpşunilor, despre dăunători şi speciile de căpşuni. Liviu Andrei, prefectul de Gorj, şi Victor Banţa, fost şi posibil viitor prefect, au stat la aceeaşi masă şi au ascultat despre cât de greu este să câştigi bani din această meserie. Cei doi nu au stat la discuţii foarte mult, au dat mâna şi cam la asta s-a rezumat întâlnirea dintre cei doi. Banţa a revăzut cu această ocazie maşina cu care participa când era prefect la diferite evenimente.

La Sărbătoarea Căpşunului au participat 20 de cultivatori care şi-au expus marfa, care mai de care mai arătoasă.  La concursul de anul acesta a câştigat Gheorghe Deaconu, deoarece a avut cele mai mari şi aspectuoase fructe. Evenimentul a fost organizat de primăria Polovragi, în colaborare cu Camera Agricolă a judeţului Gorj şi se află la cea de-a 10-a ediţie.

Galerie foto


Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: