Morega, viitorul preşedinte al UNPR Gorj?!

Primarul de la Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, a declarat că va pleca la UNPR, supărat că Mihai Mazilu, primarul din Cărbuneşti, va candida pentru preşedinţia PNL. Moşoiu a mai spus că va merge la UNPR cu Morega. Preşedintele interimar al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, începe să se teamă de o eventuală venire a lui Morega, conştient fiind de faptul că fostul lider PNL nu va merge acolo ca simplu membru.

“Mazilu este un slugoi. Nu înţeleg cum cei care spuneau că îl vor susţine pe Morega să rămână la cârma PNL, acum candidează pentru şefia partidului. Eu voi pleca din acest partid împreună cu domnul Morega, la UNPR, între noi au fost nişte disensiuni, dar au trecut“, a declarat primarul, Vasile Moşoiu.

Preşedintele interimar al UNPR Gorj, Marius Vlaicu spune însă că nu are deocamdată nicio adeziune de la cei doi. “Deocamdată eu nu am nicio adeziune nici de la Morega, nici de la Moşoiu. Dar uşile partidului nostru sunt deschise pentru oricine“, a declarat preşedintele interimar al UNPR Gorj, Marius Vlaicu.

Vlaicu se gândeşte şi la faptul că Morega ar putea să îi ia funcţia de preşedinte al formaţiunii politice. “Dacă va veni la UNPR, Dan Ilie Morega probabil va candida pentru funcţia de preşedinte, peste tot pe unde a fost a fost preşedinte. Deocamdată eu sunt preşedinte interimar“, a mai spus Marius Vlaicu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: