Consiliul Judeţean a premiat excelenţa în sport la CS Pandurii Târgu Jiu

Cei mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, club aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, au fost recompensaţi pentru rezultatele bune obţinute în acest an de Consiliul Judeţean Gorj. Medaliile şi titlurile naţionale aduse de aceştia pentru Municipiul Târgu Jiu şi judeţul Gorj au fost recompensate cu premii în bani în funcţie de numărul de medalii câştigate.

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, împreună cu Consiliul Judeţean Gorj, au organizat marţi premierea celor mai buni sportivi ai clubului Pandurii Târgu Jiu, club departamental al Ministerului Tineretului şi Sportului care an de an aduce rezultate bune de la campionatele naţionale dar şi de la competiţiile internaţionale la care sportivii clubului participă. „Am decis împreună cu preşedintele Cosmin Popescu, la fel ca şi anul trecut şi acum doi ani să facem premierea sportivilor clubului cu o sumă consistentă de bani din partea Consiliului Judeţean Gorj, pentru sportivii clubului Pandurii, sportivi care au obţinut medalii la campionatele naţioanle din 2019 şi la Cupa României”, a declarat directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu.

Acesta a precizat că suma cu care au fost recompensate medaliile a fost de 17.000 de lei: „Au fost premiaţi 24 de sportivi ai CS Pandurii care au obţinut în acest an rezultate la competiţiile naţionale. Suma cu care au fost premiaţi a fost în jur de 17 000 de  lei iar banii au fost împărţiţi în funcţie de rezultatele obţinute, iar cei care au obţinut mai multe medalii pentru clubul Pandurii, şi implicit pentru Municipiul Târgu Jiu şi judeţul Gorj, au primit  mai mulţi bani”.

Atleţii clubului Pandurii au adus cele mai importante medalii, o parte dintre ei fiind apoi selecţionaţi şi la loturile naţionale care au reprezentat România la competiţiile internaţionale. Atelţii clubului Pandurii au dus şi anul acesta CS Pandurii printre primele 10 cluburi din România în competiţia neoficială pe medalii dintre cele peste 300 de cluburi din ţară.

Cu această ocazie au fost premiaţi sportivi de la secţiile de atletism, lupte şi box. Printre aceştia s-au numărat campionii de la atletism ai CS Pandurii, pregătiţi de antrenorii Viorica Dima, Ion Bură şi Ionuţ Bură, sportivii luptători pregătiţi de antrenorul Ştefan Tănase precum şi boxerii pregătiţi de antrenorii Leontina Geică şi Doru Neamţu.

La atletism nu au lipsit dintre perfomerii acestui an campionii naţionali Mihaela Ciovee, Alina Butnariu şi Adrian Garcea, luptătorii Alexandru Beşliu, Eduard Popescu şi  Mihai Vârlan dar şi sportivii secţiei de box: Marius Pirică, Ciprian Pobirci, Sorin Pobirci, Florin Căldăraru, Francisco Vasile, Cristian Udrescu, Alex Predică şi Raul Pătru.

Galerie foto



Vizualizări: 2,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: