Dan Nistor nu crede că îl prinde primăvara la Dinamo

Aventura lui Dan Nistor la Dinamo este pe cale să se încheie. Conflictul dintre căpitanul dinamoviştilor şi conducere s-a acutizat în ultima săptămână şi a culminat cu o serie  de reproşuri ale suporterilor. Fostul jucător al pandurilor a plecat la Dinamo în 2016, jucând între timp un sezon şi la CFR Cluj. 


Relaţia fostului jucător de la Pandurii, Dan Nistor, și actualul său club, Dinamo Bucureşti, este pe cale să se destrame. Cum șansele roș-albilor să mai intre în play-off au devenit foarte mici, căpitanul „câinilor” a dat semnale că meciul cu Sepsi ar putea fi ultimul jucat în tricoul echipei din Ștefan cel Mare. La 24 de ore după meci, Dan Nistor a confirmat că este dificil ca primăvara să-l mai prindă la Dinamo. „Eu știu ce am de făcut, dar hai să vorbim după meciul de la Botoșani! Sunt unii care s-au distanțat de noi, dar nu e acum momentul să vorbesc, să dau nume. Hai să mai treacă meciul cu Botoșani. Nu știu ce să zic, dar e foarte greu să mai joc aici în primăvară. Dacă câștigăm la Botoșani, am mai avea șanse la play-off, dar dacă nu, va fi greu”, a spus căpitanul dinamovist pentru Pro Sport.

De câteva săptămâni Nistor este în conflict cu toată lumea  de la club, chiar şi cu suporterii. Inițial, liderul dinamoviştilor și-a jucat rolul de căpitan și l-a atacat în mai multe rânduri pe Ionuț Negoiță din cauza restanțelor salariale. Însă înaintea și mai ales după meciul cu Sepsi, numărul 10 al lui Dinamo a lăsat clar de înțeles că ar vrea să plece.

Ofertele nu ar avea cum să lipsească pentru Nistor, unul dintre cei mai buni jucători ai momentului, acesta  fiind dorit şi de campioana CFR Cluj pentru care a jucat şi sezonul trecut.


Din informaţiile FANATIK, impresarul Lucian Marinescu i-a prezentat lui Nistor trei oferte dacă va lua în calcul plecarea din iarnă de la Dinamo. Este vorba de o ofertă de la o echipă de prima ligă din Arabia Saudită, una de prima ligă din Kazahstan şi una din liga a doua din Turcia.

Dan Nistor a debutat în Liga 1 la Pandurii Târgu Jiu, în 2010, fiind adus de la Internaţional Curtea de Argeş, cu întreaga echipă, el evoluând în acel sezon sub formă de împrumut la Mioveni. În 2013 a fost vândut de gorjeni la Evian de unde a revenit după un an sub formă de împrumut şi apoi definitiv, un an mai târziu. În 2016 a lăsat Pandurii pentru Dinamo iar în 2017 a ajuns la CFR Cluj, de unde în 2018 a revenit la Dinamo.


 

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: