Cupa Porcului se apropie de final, Peppy Dolce Vita în semifinale

Complexul Dolce Vita a găzduit şi în week-end-ul trecut o serie de jocuri contând pentru tradiţionala întrecere Cupa Porcului. Competiția care reuneşte sute de sportivi din judeţ este împărțită în acest an, pe două secțiuni, Cupa Porcului şi Cupa Porcului Amatori, finalele urmând să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni.

În Grupa A de la Cupa Porcului, se cunosc deja cele două echipe calificate în semifinale, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. Peppy Dolce Vita a învins Karma Târgu Jiu la o diferență clară și, cu ajutorul celorlalte rezultate, e sigură de locul 1 în grupă. Vulturii Fărcășești a câștigat sâmbătă un meci foarte echilibrat cu Viitorul Târgu Cărbunești, iar duminică a trecut de Karma Târgu Jiu, pentru a ajunge la 9 puncte în clasament. ACS Victoria Târgu Jiu nu a reușit decât o remiză duminică, urmată de victorie la loviturile de la 7 metri cu Viitorul Târgu Cărbunești, dar cele două puncte acumulate nu au fost suficiente pentru a o menține în cursa calificării.

În grupa B, Dream Team Târgu Jiu a câștigat, la limită, duelul cu Wektra Team și a luat o opțiune serioasă în privința calificării în semifinale. Primăria Bîlteni a trecut de Primăria Rovinari și își va juca șansa la calificare în ultima etapă, contra celor de la Dream Team.

Vulturii Fărcășești – Viitorul Târgu Cărbunești 3-2 (pauză: 1-1)

Goluri: Luis Scurtu (min. 9) și Dragoș Săulescu (min. 26 și 35) / Dragoș Stănescu (min. 7) și Alexandru Avramescu (min. 22)

Vulturii: Alexandru Homeucă (portar) – Mircea Miroiu, Ionuț Butoi, Gheorghe Tudoran, Gabriel Oiță, Luis Scurtu, Dragoș Săulescu și Daniel Bălașa. Staff: Robert Vlăduțoiu.

Viitorul: Claudiu Țuțurigă (portar) – Alexandru Avramescu, Alexandru Buzurin, Ion Gîlcescu, Dragoș Stănescu, Mădălin Mihăilescu și Elvis Samoilă. Staff: Ion Gîlcescu.

Rezultate Cupa Porcului

Grupa A:

Vulturii Fărcășești – Viitorul Târgu Cărbunești 3-2

Peppy Dolce Vita – Karma Târgu Jiu 8-2

Karma Târgu Jiu – Vulturii Fărcășești 1-4

Viitorul Târgu Cărbunești – ACS Victoria Târgu Jiu 3-3 (5-6)

Grupa B

Primăria Bîlteni – Primăria Rovinari 6-2

Wektra Team – Dream Team Târgu Jiu 2-3

Galerie foto





Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: