Consiliul Judeţean Gorj a angajat o firmă de paza

Consiliul Judeţean Gorj are de vineri o nouă firmă de pază. Acesta a renunţat la serviciile Poliţiei Comunitare după ce aceasta nu mai are ca obiect de activitate asigurarea pazei în instituţii. Firma care i-a luat locul poartă denumirea de Team Guard şi are în jur de 90 de angajaţi.

Firma de pază „Team Guard” este firma care a oferit cel mai bun preţ la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Gorj în scopul asigurării pazei în instituţie. Aceasta are nu mai puţin de 90 de angajaţi şi şi-a început activitatea în cadrul consiliului încă de vineri de la ora 7.00. „De vineri Poliţia Comunitară şi-a încetat activitatea în cadrul Consiliului Judeţean, locul ei fiind luat de firma Team Guard. Este o firmă de pază cu 80-90 de salariaţi. Din câte am înţeles ei au oferit cel mai mic preţ la licitaţie. Am renunţat la Poliţia Comunitară pentru că lor nu li s-a dat voie să facă firma aceea de pază şi nu mai aveau domeniu de activitate”, a declarat Vasile Roşu, şef serviciu gospodărire, întreţinere, reparaţii şi deserviri din cadul Consiliului Judeţean Gorj.

Acest lucru a fost confirmat şi de Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu. Acesta a ţinut să precizeze ca agenţii care se ocupau de paza Consiliului Judeţean au fost îndrumaţi să se angajeze la firme de pază însă majoritatea au refuzat. Nu mai puţin de 17 târgujieni au rămas fără un loc de muncă în urma atribuirii acestui serviciu firmei Team Guard. „Aveam patru agenţi la Consiliul Judeţean, cinci la Muzeul de Artă din Parcul Central şi opt la muzeul de la Curtişoara. Noi i-am îndrumat să se angajeze la firme de pază din oraş dar mulţi nu au vrut”, a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: