Consiliul local din Alimpeşti va fi convocat… ocazional

Supărată fiind că nici cea de-a doua încercare de a-l exclude pe consilierul Leonida Belgher din UNPR şi implicit din consiliul local nu a avut succes, primăriţa de la Alimpeşti, Elena Mosor, a luat o decizie menită să afecteze cetăţenii. Mosor a decis să convoace consiliul local doar atunci când va considera că este vorba de decizii importante. Mai mult, primăriţa spune că alianţa PSD-UNPR nu va funcţiona niciodată în comună, atâta timp cât Belgher mai este în partid.

Biroul Permanent Judeţean al UNPR Gorj a decis miercuri seara ca Leonida Belgher să primească un avertisment şi nu s-a ajuns la excluderea din partid, aşa cum a cerut primăriţa Elena Mosor în numele PSD Alimpeşti, nemulţumită fiind de comportamentul consilierului uneperist în timpul şedinţelor de consiliu local şi nu numai. Această decizie nu a fost tocmai pe placul primăriţei care a luat o decizie ce va afecta în principal cetăţenii din comună. „Deocamdată nu voi convoca consiliul local, vedem. Până nu trimitem şi la Bucureşti, până nu vedem ce păreri au şi cei de acolo, oricum nu vom bloca activitatea, nu vom bloca bugetul. O să convocăm şedinţa pentru aprobarea bugetului şi hotărârile importante pentru localitate. Parţial deblocăm”, a spus Elena Mosor, primarul din Alimpeşti.       

În ceea ce priveşte pactul încheiat între cele două partide, primăriţa a spus că: „La Alimpeşti nu voi face alianţă niciodată cu UNPR atâta timp cât Belgher este simplu membru. Nu pot să fac aşa ceva. Ne vom descurca cu alte partide care au alt comportament, alţi oameni”.

Belgher: O să înregistrez toate şedinţele

Pe de altă parte, Leonida Belgher spune că va înregistra toate şedinţele de consiliu local. „Eu doar doresc să respecte legea, atât. Voi înregistra toate şedinţele pentru că sunt toţi împotriva mea, toţi cei care au semnat devizele de lucrări şi înscenează orice. Până la urmă, sunt banii oamenilor şi trebuie să fie transparenţă, să ştie şi oamenii unde se duc aceşti bani”, a spus consilierul local. 

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: