Constantin Bobaru, primarul care voia să ajungă actor

Constantin Bobaru, primarul localităţii Bumbeşti Jiu, este omul care tace şi face, după cum el însuşi se descrie. Modest, simplu dar mai ales ambiţios, primarul din Sadu duce la bun sfârşit tot ceea ce îşi propune. Tată de băiat, Constantin Bobaru adoră să privească meciurile de fotbal şi să facă drumeţii.

Penelist convins, Bobaru recunoaşte că se implică deseori prea mult în viaţa politică, pe care de altfel o iubeşte. Dar atunci când nu este nici politician şi nici primar, Constantin Bobaru îşi petrece timpul cu soţia sa, merge la cumpărături sau se uită la emisiunile sportive.

Născut la Sadu, Bobaru a ştiu din totdeauna că vrea să ajungă primar, pentru că ştia cel mai bine probleme cu care se confruntă localitatea. „Provin dintr-o familie modestă şi am ştiut din totdeauna ce înseamnă greutăţile, dar mai ales am ştiut ce trebuie făcut pentru oraşul Sadu. Sunt în primărie de 22 de ani, acesta este primul mandat de primar. Petrec foarte mult timp aici chiar şi în week-end. Ca să fiu sincer, am ştiut din prima că o să ajung să conduc aici”, a declarat Constantin Bobaru.

Fotbalist la Divizia C

În tinereţe a practicat fotbalul însă doar la nivel de diviza C, este pasionat de drumeţiile în aer liber şi se mai relaxează citind câte o carte. „Sunt un om care urmăreşte scena politică de la noi şi nu numai, citesc atunci când am ocazia, sunt un om norocos, nu am făcut niciodată rău cuiva”, mărturiseşte primarul.

Constantin Bobaru are un singur băiat, poliţist la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, departamentul judiciar, şi o soţie, tânără pensionară. Crede cu tărie că fiecare om are destinul său care se împlineşte mai devreme sau mai târziu. „Cred în Dumnezeu dar nu ţin posturile, de altfel am şi investit foarte mulţi bani în biserici, fiecare dintre noi are un destin, cum îţi e scris aşa se întâmplă”, a precizat primarul.

„Îmi pierdusem orice speranţă că va fi bine”

Absolvent al Facultăţii de Mecanică din Petroşani, Bobaru mărturiseşte că prima lui dorinţă de adolescent a fost aceea de a face actorie. „Ca orice tânăr visam să mă fac actor, ulterior mi-am dat seama cu sunt o fire mult prea pragmatică şi că am înclinaţii spre partea tehnică aşa că am renunţat la gândul actoriei. Consider că am făcut bine ce am făcut şi că nimeni nu mă arată cu degetul”, mărturiseşte primarul din Sadu. Acesta spune că a traversat momente critice în viaţă, momente pe care le-a depăşit doar cu ajutorul lui Dumnezeu şi al prietenilor. „Au fost zile când poate mă culcam seara fără să ştiu ce se va întâmpla în ziua următoare, nu aveam încotro să o iau, îmi pierdusem orice speranţă că va fi bine. A fost o perioadă critică de care nu vreau să-mi aduc aminte”, a declarat Constantin Bobaru, primarul din Bumbeşti Jiu.

Vizualizări: 619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: