Contrabandist reţinut de poliţişti

Prejudiciu de 200.000 de lei

O societate din Gorj a fentat statul cu aproape 200 000 de lei. În luna aprilie a acestui an firma a emis 14 facturi fiscale către o firmă din Alexandria pentru vânzarea de aproximativ 2000 de tone de grâu fără a mai înregistra această tranzacţie în evidenţele contabile. Societatea a mai fost luată încă o dată în vizor pentru acelaşi tip de nereguli însă pentru cantităţi mai mici de cereale, facturile fiind emise tot pentru aceeaşi societate din Alexandria. (A.P.)

Accident cu o maşină furată

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a furat o maşină, a făcut accident şi a părăsit locul faptei. Gheorghe T. din Baia de Fier s-a deplasat cu autoturismul personal în cartierul Rudărie, însoţit de I. Constantin din aceeaşi localitate. Proprietarul maşinii s-a coborât pentru puţin timp la un local, timp în care I. Constantin a pornit autoturismul fără încuviinţarea proprietarului, pornind către Valea Galbenului. Maşina a fost găsită avariată, iar I. Constantin a părăsit locul faptei. (A.P.)

Recidivist la furat

În data de 6 septembrie 2010, Şankar G. de 20 de ani şi Marian G. de 38 de ani, ambii din Târgu Cărbuneşti au fost prinşi de către poliţişti în timp ce sustrăgeau o poartă metalică de acces de la o societate comercială. Indivizii încercau să valorifice poarta care cântărea în jur de 300 de kg la un centru de colectare a fierului vechi. Acest lucru s-a întâmplat după ce în urmă cu o zi Şakar G. a încercat să fure o căruţă plină cu fier vechi dintr-o societate comercială, fiind prins de către poliţişti.

Contrabandist reţinut

Un tânăr de 36 de ani din Târgu Jiu a fost reţinut ieri de poliţişti după ce în locuinţa sa au fost identificate ţigări şi alcool de contrabandă. Poliţiştii au identificat în locaţia percheziţionată o importantă cantitate de ţigarete, diverse mărci, fără documente de provenienţă şi alcool îmbuteliat în recipiente din plastic. Au fost ridicate de la locuinţa suspectului 28.000 ţigarete şi 123 litri alcool. Tânărul, suspectat de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă  cu ţigări şi alcool va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. (L.G.)

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: