Contract semnat pentru un drum care leagă Gorjul de Mehedinți

Consiliul Județean Gorj a semnat contractul pentru reabilitarea unei porțiuni de drum județean, în lungime de 44 de km. Este vorba de reabilitarea DJ 674, Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită jud. Mehedinți.

Reabilitarea DJ 674 se va face pe segmentul care străbate localitățile Vlăduleni, Fărcășești, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Hotăroasa, Urdari, Fântânele, Strâmba Jiu, Valea Viei, Gârbovu, Murgești, Jilțu, Turceni, Ionești, Iliești, Gura Șușiței, Picu.

Lucrările vor demara în data de 15 martie 2019, executantul având un termen de finalizare a lucrărilor de 24 de luni. Lucrările vor consta, în principal, din realizarea unui sistem rutier nou, reamenajarea trotuarelor existente, realizarea de piste pentru bicicliști, amenajarea a 34 de stații de autobuz, amenajarea unui număr de 2.491 podețe (acces la proprietăți), reabilitarea unui număr de 30 de poduri aflate pe lungimea totală a obiectivului de investiție.

"Tot din data de 15 martie, vom începe reabilitarea a 80 de kilometri de drumuri județene. Am promis că, în acest mandat, vom reabilita minimum 200 de kilometri de drum județean și ne ținem de cuvânt", a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. (A.M.)

Vizualizări: 3,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: