Contractele cu CJAS Gorj, reînnoite în luna ianuarie

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a (CJAS) Gorj va reînnoi contractele încheiate cu furnizorii de servicii medicale în luna ianuarie a anului 2012. Conform  informărilor făcute de conducerea instituției, furnizorii care se află în relație cu CJAS Gorj își prelungesc contractele până la finele lui 2012 prin acte adiționale, iar cei care nu se află în această situație pot să intre în relații contractuale cu Casa până la 31 ianuarie anul viitor urmând procesul normal.

CJAS Gorj a stabilit perioada de contractare pentru anul 2012. Astfel, conform informărilor făcute de această instituție pentru furnizorii care la data de 31 decembrie 2011 se află în relație contractuală cu Casa, contractele pentru 2011 se prelungesc prin acordul părților până la 31 decembrie 2012 prin acte adiționale. În intervalul 4 ianuarie-10 ianuarie 2012 furnizorii respectivi vor trebui să reînnoiască documentele depuse la contractarea din 2011 și a căror valabilitate expiră. Programul de depunere este de luni până joi între orele 8.30-16.00, precum și în ziua de vineri până la ora 13.30. În ceea ce-i privește pe furnizorii care nu se află în relație contractuală cu CJAS Gorj, se va derula procesul normal de contractare. În acest sens în perioada 4 ianuarie –10 ianuarie 2012, de luni până joi între orele 8.30-16.00 și vineri între orele 8.30-16.00, toți furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale sunt invitați să depună la sediul CJAS Gorj cererile de intrare în relație contractuală, însoțite de documentele prevăzute de legislația în vigoare, pentru încheierea contractelor pentru anul 2012.

Atenţionări

CJAS Gorj îi atenționează pe furnizorii de servicii medicale că în cazul în care depun documentele necesare încheierii contractelor la alte termene decât cele comunicate și nu ia parte la încheierea contractelor, nu vor mai desfășura activitate în sistemul de asigurări de sănătate până la termenul următor. De asemenea, cei care nu se prezintă cu actele cerute pentru reînnoirea contractelor în termenul stabilit sunt atenționați că pentru anul 2012 contractele lor nu se vor prelungi prin acte adiționale. Termenul limită de încheiere a contractelor este 31 ianuarie 2012.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: