Contractele pentru parcare, reziliate pentru neplată

Primăria Târgu Jiu va rezilia contractele celor care nu-şi plătesc locurile de parcare până la data de 31 ianuarie. Locurile în parcările de reşedinţă vor  constitui unul dintre cele mai importante subiecte ce vor fi dezbătute în cadrul întâlnirilor dintre reprezentanţii autorităţilor şi preşedinţii de asociaţii.

Târgujienii care nu-şi plătesc abonamentul pentru locurile de parcare, până la sfârşitul lunii, riscă să li se rezilieze contractul cu primăria. Posesorii de autoturisme au posibilitatea să opteze între abonamentul pe şase luni sau cel pe un an. Un loc de parcare costă 10 lei/pe lună, abonamentul ajungând la 1,2 milioane/an. „Cei care nu vor să-şi mai păstreze locul de parcare pot renunţa la el, neplata abonamentului până la data de 31 ianuarie atrage rezilierea contractului cu primăria. Cetăţenii pot să-şi plătească abonamentul şi în tranşe de câte şase luni: prima tranşă până la 31 iunie, iar următoarea până la sfârşitul anului”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu.

Primăria va organiza, în această lună, întâlniri cu proprietarii şi preşedinţii de asociaţii pentru discutarea mai multor probleme. „Se vor selecta cererile pentru locurile de parcare pe asociaţii şi se vor identifica pentru fiecare bloc, numărul de locuri necesare”, a mai precizat Marius Ionescu  Programul şedinţelor va fi stabilit pentru fiecare asociaţie, în parte, şi va fi afişat la intrarea în blocuri în această perioadă.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: