Contractul cu Pandurii poate fi reziliat

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, transmite clubului Pandurii că există posibilitatea rezilierii contractului de comodat pentru stadion, dacă părțile nu se vor înțelege cum să îl exploateze. Stadionul ar putea fi finalizat în această lună, pentru ca FCSB să poată juca meciurile de cupe europene la Târgu Jiu.

Pandurii speră să câștige bani frumoși din asta, dar primarul pare a fi de altă părere. “Vreau să cred că și Pandurii privește acest stadion nu numai ca pe un edificiu unde să își desfășoare activitatea, nu am nimic împotrivă, ci ca pe un edificiu sportiv în care se pot desfășura și alte competiții. Așa o privesc eu. Contractul de comodat, așa cum a fost făcut inițial, poate fi oricând reziliat, prin hotărâre de consiliu local. În condițiile în care constatăm că nu ne putem înțelege cu clubul Pandurii, putem să și cerem reziliere acestui contract. Nu am de gând să fac asta. Plec de la premisa că putem să ne înțelegem cu Pandurii, să folosească așa cum a folosit și în trecut acest stadion atât cât va activa, iar noi să putem să desfășurăm și alte activități pe baza sportivă”, a fost mesajul primarului Marcel Romanescu.

Rezilierea contractului pare să fie totuși o opțiune serioasă. “Vreau să cred că vom găsi înțelegere, mai ales că suntem și asociați prin Consiliul Local în acea entitate. Eu mi-aș dori ca Pandurii să aibă viitor, nu numai prezent. La momentul acesta nu cer rezilierea contractului, ci doar o înțelegere cu cei care decid soarta clubului Pandurii”, a spus Romanescu.

Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: