Gilortul, opţiune serioasă pentru titlu

Gilortul Târgu Cărbuneşti pare să nu mai aibă nici o piedică în drumul către titlu şi promovare, după ce a trecut în week-end de a doua clasată de săptămâna trecută, Vulturii Fărcăşeşti. Cărbuneştiul a luat o opţiune serioasă în lupta pentru titlu şi rămâne pe locul I în Liga a IV-a Gorj.

În faţa unei numeroase asistenţe, din care nu a lipsit celebra, de acum, galerie de la Cărbuneşti, Gilortul a reuşit să se impună în deplasare, în meciul din etapa a 25-a, cu scorul de 2-0 cu Vulturii Fărcăşeşti. Golurile echipei antrenate de Octavian Iordache au fost marcate de Meliţă în minutul 10 şi 54, după o partidă extrem de spectaculoasă. Oaspeţii de la Cărbuneşti, au evoluat în inferioritate numerică din minutul 25, Avramescu fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Din minutul 49 însă, Costi Roncea, de la Vulturii a primit şi el al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

Gilortul rămâne lider al campionatului şi se poate gândi deja la meciul de baraj, deşi mai sunt de jucat încă cinci etape. „Se vede luminița de la baraj. Echipa mai experimentată și mai valoroasă a reuşit să se impună pe excelentul gazon de la Rovinari. Am făcut un joc perfect defensiv și am marcat când a trebuit. Partitura tactică interpretată de formația noastră nu a dat nicio șansă gazdelor. Munca de la antrenamente, seriozitatea și dăruirea băieților noștri au fost răsplătite pe deplin. Prin jocul prestat și rezultatul obținut, Gilortul reușește să își ia revanșa și să răpună principala contracandidată la titlul județean”, au postat pe pagina oficială cei de la Cărbuneşti, care nu mai văd până la finalul sezonului alt adversar care să le pună probleme.

Gilortul a acumulat 60 de puncte şi  este la două puncte faţă de Ştiinţa Turceni, care a urcat pe locul doi după succesul din această etapă, scor 7-0 cu Petrolul Stoina, şi are 58 de puncte. Petrolul Bustuchin completează podiumul din această săptămână cu 57 de puncte acumulate după victoria cu 3-2 obţinută în deplasarea de la CS Novaci.

Vulturii Fărcăşeşti a coborât pe locul patru după acest eşec cu Gilortul şi are 56 de puncte iar, dacă până acum deviza celor din Fărcăşeşti era „Până la capăt”, se pare că după această etapă nu mai sunt dispuşi să lupte pentru titlu. Oricum finalul de sezon va fi atractiv în continuare, şi chiar şi Vulturii mai au şanse la titlu pentru că sunt la doar patru puncte de locul I.

Galerie foto



Vizualizări: 1,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: