CS Pandurii, în luptă pentru medalii la Naţionalele de cadeţi

Pugiliştii de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu şi-au asigurat deja cinci medalii la finalele naţionale de box pentru cadeţi, care au loc începând de luni la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Peste 60 de cluburi din ţară şi-au trimis cei mai mici sportivi pentru a lua parte la finalele acestei competiţii. Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în care Federaţia de Box organizează o astfel de finală la Târgu Jiu.

Campionatul Naţional de box pentru cadeţi are loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, pentru a doua oară în această locaţie, după ce şi anul trecut, după Europenele de box, finalele naţionale au avut loc tot la Sala Sporturilor. Meciurile din finale au început pe data de 6 mai și vor continua până duminică, 11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Peste 170 de sportivi de la peste 60 de cluburi din România boxează la finala Campionatului Național de Box pentru cadeți, la 20 de categorii de greutate conform Regulamentului A.l.B.A.

Finalele Campionatului Național de box sunt organizate pe plan local de către Asociația Județeană de Box Gorj, preşedinte fiind Cătălin Brăilă  şi C.S.Pandurii Târgu Jiu, preşedinte Mihai Prunariu, cu sprijinul logistic al  Federației Române de Box.  

Din Gorj s-au calificat în finalele competiţiei sportivi de la CS Pandurii Târgu Jiu şi Jiul Rovinari. Deja sportivii de la CS Pandurii, pregătiţi de antrenorul Doru Neamţu, şi-au asigurat cinci medalii la categoriile la care au boxat, urmând ca miercuri să intre în semifinale şi să boxeze pentru un loc în finalele de vineri. Competiţiile finale ale naţionalelor de box au devenit deja o tradiţie la Târgu Jiu, unde se organizează constant în ultimii patru ani.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: