Contradicţii între sindicaliştii de la poarta lui Ciurel

Liderul SMEO Gabriel Căldăruşe l-a întrebat într-o emisiune tv pe Dan Pîrvulescu, lider din FNME, dacă el împreună cu Constantin Mitrescu şi o altă persoană au mers într-o noapte, acum multe luni, la poarta lui Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia. Căldăruşe s-a supărat că a fost acuzat, încă o dată, că este sub papucul lui Ciurel. „Chestia cu aservirea. În viaţa mea, dacă am avut o relaţie cu cineva, am avut o relaţie corectă, nu m-am dus niciodată după o emisiune, la ora 12 noaptea, după ore de stat prin baruri, sub influenţa băuturii alcoolice, să mă duc cu alt coleg din sindicat să facem pace, să ne cerem iertare, să facem şi altfel de înţelegeri. Nu eu mă duceam la directorul general la 12 noaptea. Nu, doar dvs. şi Mitrescu şi a mai fost cineva“, a declarat Căldăruşe la o emisiune la TV Sud. Apoi, el a adăugat că: „Am înţeles că nu li s-a deschis poarta“. Deşi ştie că nu li s-a deschis poarta, Căldăruşe ştie ce voiau sindicaliştii să spună. Pîrvulescu a negat că ar fi luat parte la o astfel de acţiune. „Eventual am fost cu tine“, a răspuns, ironic, Pîrvulescu.

Sindicalistul a declarat ieri că Gabriel Căldăruşe a spus ce răspândeşte Laurenţiu Ciurel. „Vă daţi seama că nu este adevărat. Păi mă duceam eu la Ciurel la poartă? Că vă daţi seama că dacă se întâmpla aşa ceva imediat apăreau imaginile pe TV Sud. Dacă ne duceam nu mai aveam problemele astea cu el, ne plecam şi noi în faţa lui şi gata. Dar el nu şi-a imaginat că noi o să rezistăm atât, cu tot ce a fost. Asta e problema lui“, a declarat Pîrvulescu.

Ulterior, pe parcursul emisiunii, realizatorul emisiunii a citit un mesaj venit de la un telespectator, care întreba ce a căutat Căldăruşe la Ciurel, după alegerile din SMEO. Căldăruşe a spus că: „Nu am fost absolut deloc. Cred că la 12 noaptea ajunsasăm acasă, am băut o bere cu prietenii“.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: